Geniet van het beste van 2 landen!

Wie kiest voor wonen in Zeeuws-Vlaanderen hoeft geen compromissen te sluiten. U geniet van ruim én rustig wonen met een hoog veiligheidsgevoel en dat voor een prikje. In Zeeuws-Vlaanderen kost de gemiddelde woning 169.000 euro. Dat is ongeveer 50.000 euro goedkoper dan in België. U betaalt minder en krijgt dus meer!

Zeeuws-Vlaanderen is lekker dichtbij. Op een halfuur staat u in Brugge, Gent of Antwerpen. Bovendien is het vlot bereikbaar. Zeg vaarwel aan de ellenlange files en kom ook net over de grens wonen.

Naast de rijke historie, kan u ook rekenen op alle moderne voorzieningen. Alles is aanwezig op het vlak van medische zorg, opleidingen, sport en cultuur.

Zeeuws-Vlaanderen, dat is is niet uitgesproken Vlaams, noch oer-Nederlands. Maar wel 100% Zeeuws-Vlaams!

Bent u op zoek naar een huisje op de dijk of woont u liever op een boerderij? Verkiest u een appartement of woning in de stad zoals Terneuzen, Sluis of Hulst? Of woont u liever in een gezellig dorpje in de polder of aan de Zeeuws-Vlaamse kust? In Zeeuws-Vlaanderen kan het allemaal. Er is voldoende aanbod van zowel appartementen, koppelwoningen, rijhuizen maar ook ruime open bebouwing. Bovendien helpen we graag een handje. We begeleiden woonzoekers graag van A tot Z met advies en een uitgebreid woonaanbod in Zeeuws-Vlaanderen. 

Wonen in Zeeuws-Vlaanderen