5 redenen om te verhuizen naar Zeeuws‑Vlaanderen

1 Goedkoper wonen

In Zeeuws-Vlaanderen kost een doorsnee-woning 169.000 euro. Dat is gemiddeld 50.000 goedkoper dan in België. U betaalt minder en krijgt dus meer! Bovendien is een woning kopen in Nederland fiscaal aantrekkelijk

NOG EVEN ALLE VOORDELEN OP EEN RIJ

  • uw nettoloon wijzigt niet
  • u blijft sociaal verzekerd in België (ziektekosten, pensioen, kinderbijslag...)
  • de hypotheekrente voor de aankoop of verbouwing van een woning is maximaal 30 jaar fiscaal aftrekbaar
  • de Nederlandse belastingdienst compenseert u voor de aftrek van een hypotheekrente
  • de compensatie kan op verzoek maandelijks uitbetaald worden
  • Kortom laat u goed adviseren, en verhuizen naar Zeeuws-Vlaanderen zal meer dan renderen!

2 Meer ruimte

Alles is ruimer in Zeeuws-Vlaanderen! U geniet van een uitgestrekt gebied waar de natuur prominent aanwezig is, of het nu water of groen is. Waar u ook woont, u hebt steeds een weids uitzicht. We maken het even concreet: de bevolkingsdichtheid in België ligt tussen de 300 en 400 inwoners per km². In Zeeuws-Vlaanderen is dat 148 mensen per km². Met andere woorden iedereen heeft dus 6.800 m² ruimte tot zijn beschikking.

3 Rustig wonen

Zeeuws-Vlaanderen ligt op een bedje van natuur. Waar u ook kijkt, u vindt er steeds natuurelementen of het nu polder, bos, strand of water is. De rust domineert, maar dit wil niet zeggen dat er in Zeeuws-Vlaanderen niets te beleven valt. U kan er zeker uw ding kwijt. U vindt er tal van sterrenrestaurants en leuke shops en boetiekjes waar u steeds de laatste trends kan proeven en vinden. Bovendien is het een paradijs voor fiets- en wandelliefhebbers.

Meer beleven? Check VVV Zeeland

4 Privacy

Het weidse landschap van Zeeuws-Vlaanderen gaat hand in hand met een hoog privacygehalte. Zeeuws-Vlaanderen is niet volgebouwd en ook de grote massa ontbreekt. U zit dus niet op elkaar gepakt als sardienen in een blik.

5 Veilig wonen

Zeeuws-Vlaanderen is de ideale plek om uw kinderen groot te brengen. Ze kunnen nog onbekommerd buitenspelen. Geen voorbijrazende auto’s en weinig of geen criminaliteit.