Mariastraat 41a, Cadzand

€ 325.000,- k.k. Kan ik deze woning betalen? Terug naar het overzicht

Kenmerken

  • Type object:woning
  • Totale oppervlak:184m2
  • Bewoonbaar oppervlak:109m2
  • Slaapkamers:2
  • Tuin:Ja

Omschrijving

Mariastraat 41 A, 4506 AD Cadzand

Mooie tussenwoning in het mooie centrum van Cadzand dorp.
Deze woning is thans in gebruik als praktijkruimte, maar kan heel eenvoudig worden aangepast terug als woonhuis. De voor en achterkamer zijn nog steeds aanwezig. De voorkamer heeft van oorsprong zeer mooie ingebouwde kasten en in de gang treft u nog de originele vloer aan met mooi tegelwerk.
De woning is voorzien van houten en kunststof kozijnen met dubbel glas, de gehele woning heeft centrale verwarming en is voorzien van een Vaillant combi HR ketel. Het pand heeft een betonnen begane grondvloer en de 1ste verdieping heeft een houten constructievloer. De meterkast is enige jaren geleden vernieuwd en is uitgerust met moderne zekeringsautomaten en aardlekschakeling.

Begane grond:
Entree, meterkast, invaliden-toilet, voor en achterkamer met trapkast, dichte keuken met een standaard Bruynzeel keukenblok) in de aangebouwde serre met oude badkamer die momenteel als berging wordt gebruikt. Deze badkamer is voorzien van wastafel-toilet en ligbad.

1e verdieping:
Overloop, 2 slaapkamers en bergruimte met cv ketel ruimte. Deze berging is aan te passen tot slaapruimte door plaatsing van een dakkapel aan de achterzijde op het dak. Deze verdieping is momenteel niet in gebruik en gedateerd.

De vraagprijs betreft een richtprijs.

Voor meer informatie of bezichtigingen kunt u bellen naar 0115-621300 of mailen naar wonen@vhm123.nl

Lees de volledige omschrijving Toon minder