Kerkhofpad 2, Vogelwaarde

€ 425.000,- v.o.n. Kan ik deze woning betalen? Terug naar het overzicht

Kenmerken

  • Type object:woning
  • Totale oppervlak:860m2
  • Bewoonbaar oppervlak:107m2
  • Slaapkamers:3
  • Tuin:Ja

Omschrijving

Aan de rand van het dorp in een rustige straat, wordt deze moderne nieuwbouwwoning gerealiseerd met een volledig woonprogramma op de begane grond!Deze nieuwe vrijstaande woning is afgewerkt met hoogwaardige materialen en voldoet uiteraard aan de strengste energienormen met onder andere een lucht-water warmtepomp en hoogwaardige isolatie. Het is nog mogelijk kenmerken als type gevelsteen, gevel accenten en de indeling van de woning naar eigen wens aan te passen. De woning beschikt over een bewoonbare oppervlakte van 107 m2 (aanbouw optioneel mogelijk) en staat op een royaal perceel van 860 m2.Het gemoedelijke dorp Vogelwaarde biedt tal van voorzieningen zoals diverse sportaccommodaties, supermarkt, basisschool, kinderopvang, jongerenontmoetingsplaats en heeft een rijk verenigingsleven. Hulst en Terneuzen zijn slechts 15 minuten rijden.Deze nieuwbouwwoning wordt gerealiseerd door Danilith. Zij hebben meer dan 100 jaar ervaring in het bouwen van kwalitatieve systeembouw woningen onder vrije architectuur. Het KOMO gecertificeerde en geautomatiseerde bouwproces zorgt dat er een woning gebouwd wordt die ruim voldoet aan alle kwaliteits- en bouweisen. Dit uiteraard onder begeleiding van de welstandscommissie.

Indeling:

De ruime hal waarin je binnenkomt beschikt over een meterkast, het toilet en de open trap naar de verdieping. De hal biedt toegang tot de slaapkamer op de eerste woonlaag met badkamer in aanbouw en de lichte woonkamer met keuken. Deze kun je naar eigen wens invullen en zit niet bij de prijs inbegrepen. Het leidingwerk wordt daarentegen wel voorbereid en klaargelegd. Vanuit de keuken bereik je de ruime bijkeuken welke beschikt over een WTW-installatie, een lucht-water warmtepomp en aansluiting voor een toekomstige wasruimte.Eerste verdieping

Overloop met toegang tot de fraai afgewerkte twee slaapkamers en de badkamer in aanbouw. Bij beide badkamers is er ruimte voor een douche, toilet en wastafel. Het leidingwerk zit bij de prijs inbegrepen. Beide slaapkamers zijn groot genoeg voor een tweepersoonsbed, kledingkast en eventueel een bureau.Buiten

De ruime tuin rondom de woning biedt volop mogelijkheden. De achtertuin is georiënteerd op het westen waardoor je geniet van de heerlijke middag en avondzon.

Met de slaapkamers op zowel de beneden -als bovenverdieping en de badkamers verdeeld over de twee woonlagen geniet je hier ook van gelijkvloers woongenot!

Wat je verder moet weten van deze nieuwbouwwoningIsolatie volgens de BENG-eisen van 2022:

- Geïsoleerde betonplaat, uitgevoerd als een vrij dragende gewapende betonvloer van circa 15 cm dik

- (Unieke) sterk geïsoleerde buitenmuren, KOMO gecertificeerd

- Binnenmuren vervaardigd in lichtbeton van geëxpandeerde kleikorrel. Deze heeft een zeer hoge dichtheid en daardoor een uitstekende isolatie

- Dakisolatie

- HR++ beglazing

- WTW-installatie

- LW-warmtepomp met een geïntegreerde boiler van 230 literVerdere bijzonderheden van de woning:

- Vloerverwarming op de gehele begane grond en de badkamer op de eerste verdieping

- Convectoren om te verwarmen + koelen op de verdieping in de 3 slaapkamers.

(tegen meerprijs kan hier ook vloerverwarming worden voorzien)

- Muren worden behang klaar opgeleverd

- Zwarte ALU buitenkozijnen cfr tekening

- Antrazinken dakgoten en afvoeren met een vierkante vorm

- Er wordt een chape vloer voorzien op gelijkvloers en de eerste verdieping

- Er kan met of zonder Woningborg garantie gebouwd worden

- De woning kan verder aangepast worden volgens wensen koper

- De prijs is exclusief keuken en sanitair (toilet en badkamer), vloeren, tuinaanleg/oprit, zonnepanelen, bouwleges en kosten nutsaansluitingen en sonderingen.

Ben jij geïnteresseerd en wil je de woning helemaal naar eigen wens inrichten en perfect maken voor jou? Dan is het mogelijk om samen met Danilith te kijken naar alle mogelijkheden. Ben jij hierin geïnteresseerd of wil je simpelweg meer informatie over het project, neem dan gerust contact met ons op!

Lees de volledige omschrijving Toon minder