Pattistpark 171, Terneuzen

€ 659.000,- k.k. Kan ik deze woning betalen? Terug naar het overzicht

Kenmerken

  • Type object:appartement
  • Totale oppervlak:onbekend
  • Bewoonbaar oppervlak:207m2
  • Slaapkamers:3
  • Garage:Ja

Omschrijving

Dit exclusieve penthouse met mooie loggia ligt op de zuidwestzijde van de bovenste woonlaag van het appartementencomplex “Maxima”.

Tijdens de bouw zijn twee appartementen samengevoegd waardoor er een prachtige woonruimte is gecreëerd.

Het geheel is bovengemiddeld luxe afgewerkt, rolstoelvriendelijk ontworpen en voorzien van twee parkeerplaatsen en twee bergingen in de parkeergarage.De grootste aantrekkingskracht van het penthouse is zonder twijfel de nabijheid van de Westerschelde. Grote containerschepen varen af en aan naar de haven van Antwerpen, eb en vloed zorgen voor een steeds wisselend uitzicht.Het complex is toegankelijk via de centrale entree aan de landzijde of de aparte toegang aan zeezijde waar ook de videofoon is te vinden.

Bij binnenkomst valt direct het imposante atrium met de mooie trappartij op. Een aangename binnentuin met verschillende zitjes en een fraaie algemene ruimte met zicht op de Westerschelde.Indien gewenst is er via SVRZ 24-uurs zorg mogelijk en tevens zijn er een fysiotherapie en huisartsenpraktijk in het complex gevestigd.Indeling:Bij binnenkomst in de ruime hal, met ruim toilet en op maat gemaakte garderobekast, valt gelijk de hoogwaardige afwerking in combinatie met de prachtige lichtinval op.

De zorgvuldig doordachte indeling is van de hand van een architect en doet recht aan de mooie ruimte welke het appartement te bieden heeft.De zeer royale en sfeervolle woonkamer is voorzien van ingemaakte kasten, een haardpartij voorzien van een gashaard en een heerlijke, intieme loggia.

Vanuit de woonkamer en de loggia is er mooi vrij uitzicht over de Otheense Kreek.De open keuken met fraai kookeiland is luxe en voorzien van alle apparatuur en geeft toegang tot de naastgelegen bijkeuken met aansluitingen voor het witgoed.Het appartement beschikt verder over twee slaapvleugels.

De vleugel aan de Oostzijde is voorzien van een fraai kantoor-/werkruimte met ruime slaapkamer en en-suite gelegen dressing en luxe badkamer.Het kantoor is een heerlijke ruimte om rustig te kunnen werken en staat in directe verbinding met de woonkamer en is af te sluiten middels een schuifdeur.De slaapvleugel aan de westzijde is toegankelijk via de entree en ook via de bijkeuken.

Deze is tevens voorzien van een prachtige badkamer, een royale dressing en een heerlijke slaapkamer.Het appartement is verder voorzien van veel extra’s zoals de fraaie houten vloer, luxe binnendeuren, airco, screens aan de buitenzijde, inbouwkasten en inbouwverlichting.De luxe en het woongenot dat dit exclusieve appartement te bieden heeft is in deze beschrijving slechts beperkt voor te stellen. Graag nodigen wij serieuze gegadigden dan ook uit voor een uitgebreide rondleiding door dit prachtige penthouse. Slechts dan zult u ervaren wat dit fantastische penthouse u te bieden heeft.Voorschot servicekosten: €422,46 per maand

Bijdrage SVRZ: €22,42 per maandOptioneel bieden we voor €15.000 k.k. een extra parkeerplaats aan in de parkeergarage.

Lees de volledige omschrijving Toon minder