Nieuwstraat 22, Terneuzen

€ 529.000,- k.k. Kan ik deze woning betalen? Terug naar het overzicht

Kenmerken

  • Type object:woning
  • Totale oppervlak:275m2
  • Bewoonbaar oppervlak:279m2
  • Slaapkamers:3
  • Tuin:Ja

Omschrijving

Via de hardstenen trappen komt men binnen in de ruime hal welke via de prachtige zwart stalen deur toegang geeft tot de ruime woonkamer met antieke marmeren haardpartij en hoge plafonds met ornamenten.
Grenzend aan de woonkamer tref je misschien wel een van de meest charmante ruimtes aan van de woning.
Deze heerlijke ruimte met moderne keuken voorzien van inbouwapparatuur (koelkast, cooker, vaatwasser en inbouwkoffiemachine) is misschien nog het best te omschrijven als een intieme orangerie.
Het is hier heerlijk genieten van een vers gemalen koffietje uit de ingebouwde automaat of een aperitief met glaasje witte wijn en de zon die naar binnenvalt door de prachtige raampartijen met authentieke raamverdeling.
De gehele begane grond is overigens voorzien van een mooie parketvloer.
Via de imposante trappartij zijn zowel het onlangs gerenoveerde souterrain als de bovenverdiepingen te bereiken.
Het souterrain is volledig op stahoogte en tevens toegankelijk via een zelfstandige entree uitkomend in de Dijkgang.
Deze ruime volwaardige verdieping is ingedeeld met een verrassende tuinkamer die toegang geeft tot de betegelde en ommuurde cour met poort, een berging/werkkamer, toiletruimte en een prachtige royale badkamer met douche, wastafels en prachtig bad.
Deze ruimtes kunnen kan eveneens gebruikt worden als zelfstandig appartement of hotelsuite met tevens de mogelijkheid voor een (air)B&B.

Aangekomen op de eerste verdieping springen wederom de hoge plafonds met ornamenten maar ook het prachtige glas in lood in het oog.
Hier is aan de voorzijde een ruime tweede keuken te vinden met aansluitend de royale eetkamer.
Aan de tuinzijde is een prachtige werkruimte gecreëerd. Heerlijk thuiswerken of ideaal voor beroepen aan huis.
Uiteraard bestaat de mogelijkheid om het geheel terug in oorspronkelijke staat te brengen en er weer een ruime woonkamer van te maken.
Verder is er op deze verdieping een praktische wasruimte gelegen met toegang tot het balkon.

Achter de binnenplaats bevindt zich een grote stadstuin die met een eenvoudige ingreep betrokken kan worden bij de rest van de woning. Deze stadstuin is uniek voor een locatie als deze in de binnenstad en is volledig ommuurd met mogelijkheid (in overleg met de gemeente) voor het bouwen van een garage.

Lees de volledige omschrijving Toon minder