Axelsestraat 60, Terneuzen

€ 275.000,- k.k. Kan ik deze woning betalen? Terug naar het overzicht

Kenmerken

  • Type object:woning
  • Totale oppervlak:250m2
  • Bewoonbaar oppervlak:120m2
  • Slaapkamers:1

Omschrijving

Op een gunstige locatie, nabij het centrum van Terneuzen, staat dit multifunctionele woon-/winkel-/kantoorpand. Dit pand is geschikt voor de combinatie wonen (boven) en werken (beneden) of als bedrijfsruimte, waarbij je het woongedeelte (aparte ingang!) kan verhuren.Het pand is gebouwd in 1968 en is later over het vrijwel het volledige perceel naar achteren uitgebouwd. Hierdoor heb je enorm veel vierkante meters tot je beschikking, die je nog naar eigen wens kan indelen. De huidige indeling is 112 m2 bedrijfsruimte en 120 m2 woonruimte.Indeling winkel/kantoor:

Grote open ruimte (gemiddeld 5,5 x 19,4m) met brede glazen pui, een toiletruimte, klein keukenblokje en een bergkast met meterkast. Achterin de ruimte zijn er 2 grote lichtkoepels en heb je toegang tot een bergruimte (3 x 2,4m). Hier is ook de mogelijkheid om verder naar achter uit te breiden en een stuk van het woongedeelte bij de bedrijfsruimte te voegen. Het totale pand is maar liefst 29 meter diep!!Indeling woongedeelte:

Via een aparte ingang aan de zijkant van het pand, kom je in een lange gang met rechts de trapopgang naar de bovenwoning. Achterin de hal vind je een bijkeuken met een eenvoudig keukenblokje voorzien van koelkast en vaatwasser en een deur naar de tussenhal met toegang tot een grote slaapkamer met lichtkoepel en een royale badkamer met 2 wastafels, een ligbad met douchefunctie, toilet en een schuifkast met cv-ketel en een stortbakje.Op de eerste verdieping vind je een open ruimte met daarin een keukenblok voorzien van koelkast, vaatwasser, close in boiler, combimagnetron en afzuigkap, een boekenkast, toiletruimte, bergkast, deur naar het plat dak en toegang tot de aangebouwde serrekamer. Deze is aan beide zijden voorzien van een schuifpui met toegang tot het grote platte dak. Hier kan je eventueel nog een dakterras maken.Dit pand is verder voorzien van centrale verwarming (Remeha HR combi 2015), kunststof / aluminium / houten kozijnen met deels dubbele beglazing, zonwering aan de voorzijde en nog een aardig stukje eigen grond voor het pand!Kengetallen:

- Perceel: 250 m2 eigen grond

- Vrij van huur en gebruik

- Inhoud: 930 m3

- Wonen: 120 m2

- Bedrijvigheid: 112 m2

Lees de volledige omschrijving Toon minder