Keizer Karelplein 8, Sas Van Gent

€ 325.000,- k.k. Kan ik deze woning betalen? Terug naar het overzicht

Kenmerken

  • Type object:woning
  • Totale oppervlak:211m2
  • Bewoonbaar oppervlak:280m2
  • Slaapkamers:2
  • Garage:Ja
  • Tuin:Ja

Omschrijving

Investeringsobject op interessante locatie nabij de Belgische grens!

Let op; dit object wordt in verhuurde staat aangeboden!Dit woon-/winkelpand is gelegen in het centrum van Sas van Gent en bestaat uit een winkel/kantoorruimte, een recent gerenoveerde bovenwoning en 3 garageboxen.

het object is gebouwd in ca 1920 en de bovenwoning is in ca 2015 grondig gerenoveerd.

Zowel de winkel als de woning zijn bestendig verhuurd met huurovereenkomsten voor onbepaalde tijd. De totale huuropbrengst bedraagt € 16.800,r p/jr. De garageboxen zijn apart te verhuren.winkel:

De winkelruimte, sinds enkele jaren in gebruik als fietsenspeciaalzaak, heeft een totale oppervlakte van ca. 160 m2 en beschikt over verschillende ruimtes en eigen sanitair.Bovenwoning:

Dit 3-kamer-appartement met een woonoppervlak van 120 m2 is ca 2015 grondig gerenoveerd. Het beschikt over een eigen entree met toilet en trapopgang aan de zijkant, een ruime woonkamer met luxe open keuken, 2 slaapkamers, een luxe badkamer, dakterras, parking en een zijtuin. Op de 2e verdieping is een ruime zolderverdieping van ca 55 m2 welke te bereiken is middels een vaste trap.Buiten:

Aan de achterzijde zijn een berging en 3 garageboxen waarvan er momenteel 1 is verhuurd.Het object is reeds gesplitst in 2 appartementsrechten en beschikt over 2 zelfstandige adressen.

Bel gerust voor meer informatie of een bezichtiging.

Lees de volledige omschrijving Toon minder