Nieuwvlietseweg 45, Nieuwvliet

€ 289.000,- k.k. Kan ik deze woning betalen? Terug naar het overzicht

Kenmerken

  • Type object:woning
  • Totale oppervlak:800m2
  • Bewoonbaar oppervlak:125m2
  • Slaapkamers:3
  • Garage:Ja
  • Tuin:Ja

Omschrijving

Wilt u wonen in de mooiste streek van Nederland op circa 5 minuten van de zee? dan is dit uw ideale woning. De woning is gelegen in Nieuwvliet, is ruim en goed gebouwd maar u zult deze wel renoveren en aanpassen aan de huidige woonwensen. U heeft geheel rondom de tuin liggen en ruime parkeermogelijkheden.
De woning is gebouwd in 1935 volgens het basis register van de gemeente Sluis, echter plaatselijk is bekend dat deze woning medio 1929 is gebouwd. Voorts is de woning voorzien van rolluiken, betonnen en houten constructie vloeren houten kozijnen met enkel glas. In de tuin is aan de achterzijde van de woning een fijn en zonnig terras. Het voorlopig energielabel van de woning is conform de bouwperiode G.
Nieuwvliet is een klein dorp gelegen in het recreatieve gebied van Zeeuwsch-Vlaanderen tussen Breskens en Cadzand-Bad. Het dorp zelf heeft weinig voorzieningen, deze vindt u in Breskens, Oostburg en Sluis. Qua lokatie bent u met de auto binnen 5 minuten in Groede, 10 minuten in Breskens, 15 minuten in Sluis en Oostburg en in circa 10 minuten in Cadzand-Bad. Naar Knokke-Heist bent u 20 minuten onderweg en naar Brugge heeft u 25 minuten nodig.

Indeling:
Begane grond: hal, meterkast, doorzon- woonkamer, dichte keuken, bijkeuken, toilet
1ste verdieping: overloop, 3 slaapkamers en badkamer met douche, toilet en wastafel
2de verdieping: bergzolder

Voor een bezichtiging kunt u ons kantoor bereiken via 0115-621300 of wonen@vhm123.nl

Lees de volledige omschrijving Toon minder