Veerstraat 2, Nieuw Namen

€ 240.000,- k.k. Kan ik deze woning betalen? Terug naar het overzicht

Kenmerken

  • Type object:woning
  • Totale oppervlak:331m2
  • Bewoonbaar oppervlak:230m2
  • Slaapkamers:4
  • Tuin:Ja

Omschrijving

Deze royale woning met winkel en schoonheidssalon is gelegen aan de rand van het dorp Nieuw-Namen tegen de grens met het Belgische Kieldrecht. Alle belangrijke voorzieningen, waaronder bakker, slager en supermarkt zijn in de directe omgeving te vinden.

De indeling is als volgt:

Veerstraat 2:

Eigen entree. Hal met trap welke toegang geeft tot de eerste verdieping, (uitgebreide) meterkast. De hal geeft toegang tot een ruime kamer welke nu in gebruik is bij de schoonheidssalon, maar in de basis woonkamer was. Aansluitend hieraan is de moderne badkamer. Voorzien van bad, douche en 2 wastafels.

De grote kamer geeft toegang tot een “tussenruimte”. Deze tussenruimte geeft weer toegang tot het toilet, de royale woonkeuken en de overige ruimtes van de schoonheidssalon. Naast de keuken is de bijkeuken gelegen. Hier hangen de CV Installatie en (huur) boiler voor het warmwater en verwarming in het pand. Een doorgang in de bijkeuken leidt naar de fietsenberging.

De schoonheidssalon met winkel heeft een eigen entree aan de Veerstraat 4. De pui in de winkel recent vernieuwd met kunststof kozijnen. Achter het winkelgedeelte zijn nog een tweetal ruimtes nu in gebruik als zonnestudio. Hier is airco aanwezig.

De eerste verdieping is ingedeeld met de overloop, vier slaapkamers, een bergkast, douche met wastafel, apart toilet, woonkamer met open keuken en een apart eetgedeelte. Vanuit de woonkamer is het ruime dakterras bereikbaar. In het keukenblok zit de volgende apparatuur opgenomen: inductiekookplaat, oven/magnetron, koelkast.

De tweede verdieping is een echte bergzolder.

Links naast de woning is een klein tuintje met buitenberging gesitueerd.

Voor iemand die op zoek is naar woon – winkel – bedrijfsruimte is dit pand zeker een bezichtiging waard. Overname van de inventaris van de schoonheidssalon is ook mogelijk. Het is ook mogelijk er twee (aparte) woonruimtes te maken.

Lees de volledige omschrijving Toon minder