Zandstraat 77, Hulst

€ 180.000,- k.k. Kan ik deze woning betalen? Terug naar het overzicht

Kenmerken

  • Type object:bouwgrond
  • Totale oppervlak:1480m2
  • Bewoonbaar oppervlak:0m2

Omschrijving

Gelegen aan de schilderachtige rand van Hulst, bieden wij de mogelijkheid om je ideale huis te bouwen op deze uitzonderlijke bouwgrond. Met een totale oppervlakte van ruim 1489 m2, kan het perceel worden verdeeld in twee ruime percelen, elk met zijn eigen unieke karakter en mogelijkheden. Deze bouwgrond biedt je de ruimte en vrijheid om je visie tot leven te brengen.Kenmerken van het perceel:

Perceel 1 (links): 870,89 m2 - €235.000,00 k.k.

Perceel 2 (rechts): 618,89 m2 - €180.000,00 k.k.Beide percelen zijn ideaal gelegen en bieden een prachtig uitzicht op de natuurlijke schoonheid van de omgeving. Met voldoende ruimte voor tuinen, terrassen en andere buitenfaciliteiten, kun je genieten van de rust en sereniteit van het platteland, terwijl je toch profiteert van de nabijheid van alle voorzieningen die Hulst te bieden heeft.Mogelijkheden:

1. Twee afzonderlijke woningen: Elk perceel biedt voldoende ruimte voor de bouw van een riante woning naar je eigen wensen en specificaties.2. Een enkele woning: Als je de voorkeur geeft aan een groter stuk grond voor één droomwoning, is het mogelijk om het perceel als één geheel te kopen. Dit biedt maximale vrijheid en ruimte om je huis en omgeving naar eigen smaak te ontwerpen.Waarom kiezen voor bouwgrond aan de rand van Hulst?

Prachtige natuurlijke omgeving: Geniet van het beste van twee werelden, met een rustige landelijke omgeving en toch de nabijheid van de stad Hulst met al haar voorzieningen.Ruimte voor creativiteit: Of je nu een liefhebber bent van tuinieren, buitenactiviteiten of gewoon van rustige avonden op je terras, deze bouwgrond biedt je de ruimte om je ideeën tot leven te brengen.Mis deze unieke kans niet om je droomhuis te bouwen op deze prachtige locatie aan de rand van Hulst. Neem contact met ons op voor meer informatie, beschikbaarheid of om een bezichtiging in te plannen!Bijzonderheden:

De grond is niet bouwrijp. Alle voorzieningen dienen zelf te worden aangelegd.

Vrije keuze van aannemer.

Lees de volledige omschrijving Toon minder