Grote Zwanenstraat 15, Hulst

€ 235.000,- k.k. Kan ik deze woning betalen? Terug naar het overzicht

Kenmerken

  • Type object:woning
  • Totale oppervlak:74m2
  • Bewoonbaar oppervlak:110m2
  • Slaapkamers:3
  • Tuin:Ja

Omschrijving

Entree aan de voorzijde van de woning. Hal met originele tegelvloer en strak gelakte authentieke trappartij naar de verdieping. Verder zijn er in de hal de volledig vernieuwde meterkast en toegang tot de (kurk)droge kelder (stahoogte) welke onder de gehele hal loopt. Aansluitend komt men in de sfeervolle ensuit woonkamer. De achterkamer is in gebruik als zitkamer. Hier is een sfeervolle gashaard geplaatst in de originele met natuursteen afgewerkt schouwpartij. De schuifdeuren verdwijnen in praktische kasten aan weerszijde van de zitkamer. In de achtergevel zijn tuindeuren geplaatst welke toegang geven tot de achtertuin. De voorkamer is in gebruik als eetkamer. Ook hier is de originele schouw intact gebleven een ook weer afgewerkt met natuursteen. Hier is een gasaansluiting voorzien.

In de aanbouw bevindt zich de keuken. De hoofdopstelling tegen de buitengevel is qua apparatuur voorzien van een vaatwasser, oven, koelkast, gaskookplaat met afzuigkap en gootsteen onder het raam. Aan de andere zijde zijn extra kasten voorzien. Achter de keuken is een portaal met achterdeur naar de tuin, toiletruimte met hangtoilet en aparte wasruimte met aansluitingen voor wasmachine en droger. In het portaal is tevens een toegangsluik tot de bergzolder welke boven de aanbouw loopt. Hier hangt tevens de cv-combiketel (Vaillant 2012)

Op de verdieping zijn twee ruime slaapkamers welke qua oppervlak gelijkwaardig zijn. Van de derde slaapkamer is recent een badkamer gemaakt. Deze is voorzien van een inloopdouche, wastafel en ligbad. Op de overloop is een aparte toiletruimte.

Lees de volledige omschrijving Toon minder