Bontehondstraat 22, Hulst

€ 224.500,- k.k. Kan ik deze woning betalen? Terug naar het overzicht

Kenmerken

  • Type object:appartement
  • Totale oppervlak:onbekend
  • Bewoonbaar oppervlak:100m2
  • Slaapkamers:2
  • Garage:Ja

Omschrijving

Entree beneden aan het bellentableau met brievenbussen. Hal met lift, aparte trapopgang en tweede hal met alle meterkasten van alle appartementen binnen het complex.

Entree van het appartement. Lange hal met toegang tot nagenoeg alle vertrekken. Aan de linkerzijde als eerste de ruime berging / bijkeuken met cv-combiketel (2010) en aansluiting voor de wasmachine, toiletruimte en ruime badkamer met tweede toilet, douche en wastafel. Voorheen was hier een zitbad geïnstalleerd, de afvoeren zijn nog aanwezig en zijn eenvoudig te demonteren.

Aan de linkerzijde van de hal zijn twee prima slaapkamers van beide circa 13m². De woonkamer biedt een door zijn vele raampartijen veel lichtinval en zicht op het Godsplein, de Moervaartstraat en Bontehondstraat. De woonkamer is circa 28 m² groot. Origineel stond deze via een volledig open verbinding met de keuken. Destijds zijn twee wandpanelen geplaatst waardoor de opening naar de keuken is beperkt tot 1,60 meter. De panelen zijn eenvoudig te verwijderen waardoor een riante leefruimte ontstaat. De huidige keuken is circa 17 m² groot en beschikt over een eenvoudige rechte opstelling met gootsteen, gaskookplaat, dampkap en verder veel kastruimte.

Lees de volledige omschrijving Toon minder