Weverij 26, Heikant

€ 566.500,- v.o.n. Kan ik deze woning betalen? Terug naar het overzicht

Kenmerken

  • Type object:woning
  • Totale oppervlak:688m2
  • Bewoonbaar oppervlak:190m2
  • Slaapkamers:4
  • Tuin:Ja

Omschrijving

Entree aan de voorzijde van de woning. Hal met meterkas, garderobenis, toilet en trap naar de verdieping. Slaapkamer met ensuite badkamer voorzien van wastafel, tweede toilet en inloop douche. Aan de andere zijde van de hal is er toegang tot de leefruimte. De doorzonwoonkamer beschikt over grote glaspartijen met in de achtergevel een schuifpui en ter hoogte van de keuken een aparte loopdeur naar de tuin. Plafond in woonkamer is hoger dan in de andere vertrekken, deze ligt op 3.30m. De keuken staat in halfopen verbinding met de woonkamer. Voor de inrichting hiervan is geen stelpost voorzien. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de technische ruimte cq berging met daarin een gootsteen aansluitingen voor wasmachine/droger, WTW-unit en de warmtepomp.

Optie 1 biedt de mogelijkheid om de woning aan de zijkant uit te bouwen met een berging met daarvoor een carport, toename inhoud 40m3. Meerprijs: € 47.000,-

Optie 2 biedt de mogelijkheid om de woning aan de zijkant te voorzien van een geïsoleerde garage deze is ruim 30m2 groot, toename inhoud 100m3. Meerprijs: € 57.000,-

De plattegronden die bij dit bouwnummer worden weergegeven, dienen te worden gespiegeld. De woningen worden dus ook gespiegeld gebouwd. Dit om een optimale bezonning van de woning ten opzichte van de tuin tot stand te brengen. De weergegeven artist impressions worden wel weergegeven zoals de woning gebouw zal worden.

De eerste verdieping is bereikbaar middels een vaste trap. Hier zijn 3 slaapkamers voorzien. Daarnaast is er een aparte toiletruimte en tweede badkamer.

Lees de volledige omschrijving Toon minder