Dorpsstraat 1B, Graauw

€ 529.000,- k.k. Kan ik deze woning betalen? Terug naar het overzicht

Kenmerken

  • Type object:woning
  • Totale oppervlak:825m2
  • Bewoonbaar oppervlak:160m2
  • Slaapkamers:4
  • Garage:Ja
  • Tuin:Ja

Omschrijving

Entree aan de voorzijde van de woning. Hal met garderobekast, toiletruimte, meterkast en mooie eikenhouten bordestrap naar de verdieping. Aansluitend komt men in de ruime en lichte woonkamer. Tijdens de verbouwing in 2005 is de woonkamer aan de achterzijde over de gehele breedte 1 meter verlengd. Hierdoor is een gallerij gecreerd met schuifpui naar de tuin en richting de aanbouw links. Centraal in de woonkamer staat de in het oogspringende en sfeervolle gashaard. Van de voormalige keuken aan de rechterzijde is een mooie ruime werkkamer gemaakt met kastenwand.

Rechts achter is in een tweede uitbouw de nieuwe keuken ontstaan. Hier is meer dan voldoende ruimte om een eettafel te plaatsen en ook deze ruimte wordt gekenmerkt door de glaspartij richting de tuin, ook weer schuifpui naar het overkapte terras . De keuken is qua apparatuur voorzien van een Boretti kooktoestel met twee ovens en zes gaspitten met daarboven een afzuigkap. Verder zijn er een koelkast, vaatwasser en gootsteen voorzien. Het werkblad is uitgevoerd in graniet. Boven de gootsteen zit een raam wat zicht geeft op de oprit en veel daglicht geeft op het werkblad. Aansluitend aan de keuken komt men in de praktische bijkeuken met aansluitingen voor wasmachine en droger. Verder hangt hier de Remeha CW5 combiketel (2016) . Ook hier is een achterdeur naar de tuin.

De aanbouw aan de linkerzijde is ruim 20 m2 groot en bestaat uit een nachthal, badkamer met douche, tweede toilet en dubbel wastafelmeubel met daarboven een spiegelkast. Als laatste komt men in de ouderslaapkamer met vaste kastenwand. Deze geeft een extra ruimtelijk gevoel doordat hier geen plafond is voorzien maar tot in de nok kijkt. De vloer in de slaapkamer, nachthal, woonkamer en kantoor is uitgevoerd in massief parket. Alle overige ruimtes op de begane grond zijn voorzien van de antracieten gebakken tegel.

Op de verdieping zijn in totaal drie slaapkamers voorzien. De grootste bevindt zich aan de linkerzijde en beschikt over een vaste kastenwand. Twee (kinder)kamers bevinden zich aan de rechterzijde van de woning. Aan de achterzijde is een riante badkamer gecreëerd doordat hier een dakkapel is geplaats. Deze tweede badkamer beschikt over een bubbelbad in de hoek, douche met stoomcabine, derde toilet en groot dubbel wastafelmeubel met veel opbergruimte en daarboven een spiegelkast.

De achtertuin is onder architectuur aangelegd. Zo zijn er verschillende zitjes / terrassen gecreëerd zodat er altijd een plekje in de zon of schaduw is te vinden. Centraal in de tuin bevindt zich de (zwem)vijver. Hier is een ondiep stuk, als kinderbadje en een dieper stuk. De pomp en filterinstallatie bevinden zich in een aparte ruimte achter de garage. De garage zelf in binnenmaats 7,30 x 4,20 groot

Lees de volledige omschrijving Toon minder