Koningin Julianastraat 9, Clinge

€ 200.000,- k.k. Kan ik deze woning betalen? Terug naar het overzicht

Kenmerken

  • Type object:woning
  • Totale oppervlak:330m2
  • Bewoonbaar oppervlak:102m2
  • Slaapkamers:3
  • Garage:Ja
  • Tuin:Ja

Omschrijving

Entree aan de voorzijde van de woning. Hal met trap naar de verdieping, toiletruimte en meterkast. Aansluitend komt met men in de L-vormige woonkamer. Doordat de keuken naar de uitbouw is verplaats, mag men hier spreken van een ruime woonkamer. De vloer is hier belegd met tegels. Omdat de keuken oorspronkelijk is deze ruimte was, is hier de toegang tot de ruim en droge kelder onder de trap. Aansluitend komt men in de aangebouwde keuken. De L-vormige eiken opstelling is voorzien van een koelkast, oven en dubbele spoelbak. Omwille van de ruimte is er voldoende plaats hier een eettafel te plaatsen. Vervolgens komt men in de veranda. Deze geeft mooi zicht over de achterliggende weide. Zo is er ook een droge doorsteek naar de ruime garage (4,5 x 4,75) waar tevens de cv-combiketel (Nefit 2007) is hangt. Verder zijn hier de aansluitingen voor wasmachine en droger voorzien. In de voorgevel is een elektrisch bedienbare sectionaaldeur geïnstalleerd. Hiervoor ligt een oprit van ruim 15 meter lang. Tussen de garage en de veranda is een achterom. Achter de garage bevindt zich nog een extra (tuin)berging.

Op de verdieping zijn drie ruime slaapkamers voorzien. Op de keuken is de kleinste slaapkamer uitgebouwd zodat dit de ruimste van allen is geworden. Tevens is hier een vaste kastenwand voorzien onder de aflopende kap. De slaapkamers zijn respectievelijk 17, 12,5 en 8 m² groot. De badkamer bevindt zich aan de voorzijde en is voorzien van een ligbad met douche scherm, tweede toilet en wastafel. Vanaf de overloop is via een vlizotrap de bergzolder bereikbaar.

De tuin is gelegen op het zuiden is geeft een weids uitzicht op de achtergelegen paardenweide.
Er is altijd een plekje in de zon of schaduw te vinden en omwille van het ontbreken van achterburen is de privacy gewaarborgd.

Lees de volledige omschrijving Toon minder