Vlamingpolderweg 1410, Cadzand

€ 606.000,- v.o.n. Kan ik deze woning betalen? Terug naar het overzicht

Kenmerken

  • Type object:appartement
  • Totale oppervlak:onbekend
  • Bewoonbaar oppervlak:101m2
  • Slaapkamers:2
  • Garage:Ja
  • Tuin:Ja

Omschrijving

12 zeer luxe appartementen op toplocatie met wellness direct achter de Zeeuwse duinen te Cadzand Bad - Zeeuws-Vlaanderen - Zeeland! Vanuit uw appartement loopt u in 2 minuten naar het Noordzeestrand.

Het zonnige zuiden van Nederland:
Een eigen stekje aan zee, wie droomt daar niet van? Even lekker weg, wanneer je maar wilt, zomer en winter. Op de grens met België, ligt het best bewaarde geheim van deze groenblauwe oase: Zeeuws-Vlaanderen, een landje apart, zoals de inwoners het zelf trots noemen.
Een beetje buitenland in Nederland, de naam zegt het al. En je proeft het ook, letterlijk en figuurlijk! Aan de sfeer, aan de mensen, aan de manier van leven én aan het eten en drinken.
Maar ook aan de zee van tijd, een kostbaar goed, dat ze hier nog volop koesteren!

Net buiten Cadzand Bad, aan de voet van de duinen en het Noordzeestrand wordt een exclusief appartementencomplex gerealiseerd. Het moderne gebouw biedt ruimte aan 12 royale, luxueuze appartementen op de begane grond, eerste en tweede verdieping. Het gebouw is geheel onderkelderd met een ruime ondergrondse parkeerkelder en bergingen. Een wellness centrum maakt onderdeel uit van Faro Greenpark, met sauna, zwembad, massage en zonnebank.

Faro Greenpark BV verzorgt de verhuur van uw appartement, dat is dus goed geregeld!

Appartement 10 is gelegen op de eerste verdieping met het terras (ca 15 m²) op het zuiden en beschikt over een woonkamer met open keuken, twee slaapkamers en een badkamer.
Een parkeerplaats en een afsluitbare berging in de kelder zijn in de prijs inbegrepen.

De genoemde oppervlakten van de appartementen zijn indicatief. De genoemde prijzen zijn vanaf prijzen.

Lees de volledige omschrijving Toon minder