Duinhof Oost UITVERKOCHT, Cadzand

€ 296.000,- v.o.n. Kan ik deze woning betalen? Terug naar het overzicht

Kenmerken

  • Type object:appartement
  • Totale oppervlak:onbekend
  • Bewoonbaar oppervlak:66m2
  • Slaapkamers:1
  • Garage:Ja
  • Tuin:Ja

Omschrijving

UITVERKOCHTDuinhof Oost, dat is genieten te midden van de natuur van Cadzand-Bad.Aan de voet van de duinen, op een steenworp van het strand, verrijzen 60 appartementen (verdeeld over 3 gebouwen) en 29 woningen.Compagnie Het Zoute, Bax & Van Kranenburg en Aannemersbedrijf Van der Poel slaan opnieuw de handen in elkaar voor deze verrassende ontwikkeling in Cadzand-Bad.

De innovatieve architectuur van Arcas Architecten uit Knokke-Heist, ingepast in een schitterend duinlandschap, zorgen voor een harmonieus geheel. Een natuurgebied met poelen vormt een perfecte overgang van appartementen naar woningen.Wij laten u kennismaken met de 3 gebouwen van Duinhof Oost: Gebouw I en II, beide bestaand uit 22 schitterende appartementen en gebouw III, bestaande uit 16 appartementen. Het project is gelegen op de hoek van de Ringdijk Noord en de Vlamingpolderweg .In de eerste fase van het project Duinhof Oost I worden er 1 tot 3 slaapkamerappartementen aangeboden waarbij de oppervlakte varieert tussen circa 66 m² en 150 m². Alle appartementen beschikken over één of twee ruime balkons. De appartementen op de begane grond genieten van een privétuin.Inmiddels is ook de verkoop van Duinhof Oost II gestart, hier variëert de oppervlakte van 66 m2 t/m 130 m2.

Recent is ook het gebouw Duinhof Oost III in de verkoop gegaan. Oppervlaktes variëren van 77 m2 t/m 89 m2.Om het natuurlijke en verkeersarme karakter van de ontwikkeling te benadrukken, worden alle parkeerplaatsen (totaal 85) en bergingen ondergronds gebouwd. Elk appartement beschikt over minstens één ondergrondse parkeerplaats en een persoonlijke afsluitbare berging. Bovendien zijn er ruime fietsen-bergingen in de parkeergarage voorzien.De prijzen van Duinhof Oost I zijn inclusief 1 parkeerplaats (penthouses: 2 parkeerplaatsen) en berging en variëren van € 296.000,-- tot € 695.000,-- von.

De prijzen van Duinhof Oost II zijn ook inclusief 1 parkeerplaats (penthouses hebben 2 parkeerplaatsen) en berging en variëren van € 297.000,-- tot € 585.000,-- von.

De prijzen van Duinhof Oost III zijn incl. 1 parkeerplaats en berging en variëren van € 367.000,-- tot 411.000,-- von.Bestemming: recreatief

Interesse en wilt u verdere informatie? Stuur uw mail naar duinhof@dedobbelaere.nlKijk voor meer informatie op http://www.duinhofoost.eu/duinhof-oost/duinhof-oost-1/

Lees de volledige omschrijving Toon minder