Boulevard de Wielingen, Cadzand

€ 675.000,- k.k. Kan ik deze woning betalen? Terug naar het overzicht

Kenmerken

  • Type object:appartement
  • Totale oppervlak:onbekend
  • Bewoonbaar oppervlak:64m2
  • Slaapkamers:2
  • Garage:Ja
  • Tuin:Ja

Omschrijving

Ondertussen is in Cadzand-Bad, een badplaats met één van de mooiste stranden van Zeeland, het appartementencomplex Duinhof-Zuid verrezen. Direct grenzend aan de duinen van Cadzand-Bad en op loopafstand van het strand.Het project:

Het project bestaat uit 131 appartementen, verdeeld over 6 gebouwen en een ondergrondse parkeergarage voor 182 wagens.Er is een grote diversiteit in appartementtypes, de oppervlakte per appartement varieert van ca. 51 tot 170 m. (De vermelde woonoppervlakte is een voorbeeld; de genoemde prijs, is de \'vanaf\' prijs).

Alle appartementen hebben een balkon, enkele een dakterras; appartementen op de begane grond hebben een privétuin.De stijl, de architectuur

De gebouwen zijn van de hand van de architecten van Arcas Groep uit Knokke-Heist (B).

Lichte, elegante architectuur en woongevels met ruime loggia’s, dakterrassen, veranda’s en balkons.

De binnentuinen waaraan de woningen liggen zijn open en licht, in kleur en materiaal.Omgeving:

Het beperkt aantal bouwlagen, de bouwdiepte en de hellende daken van de gebouwen getuigen van een doordachte planning en staan in perfecte harmonie met de omgeving.Verkoopprijzen:

Voor de verkoopprijzen van de beschikbare appartementen, gelieve contact op te nemen met ons kantoor.Informatie:

Voor meer informatie en de actuele beschikbaarheid en prijzen van deze unieke appartementen kunt u contact opnemen met De Dobbelaere Makelaars. Telefoon: +31117454526 (mobiel +31610554988) of per e-mail info@dedobbelaere.nl.

Lees de volledige omschrijving Toon minder