1e Zandstraat 20402, Breskens

€ 399.000,- k.k. Kan ik deze woning betalen? Terug naar het overzicht

Kenmerken

  • Type object:appartement
  • Totale oppervlak:onbekend
  • Bewoonbaar oppervlak:99m2
  • Slaapkamers:2

Omschrijving

Midden in het centrum van de bruisende vissersplaats Breskens staat Fort Imperial. Vanuit het penthouse heeft u prachtige vergezichten over de haven en de Westerschelde.

Indeling penthouse:
hal, garderobe, woonkamer met open keuken en terras, 2 slaapkamers, badkamer met inloopdouche, wastafel en toilet, berging, gastentoilet

Zodra u het complex uitwandelt, bevindt u zich in het centrum van Breskens met een keur aan gezellige, terrassen en diverse winkels. Op loopafstand van Fort Imperial bevinden zich ook de handelshaven, de jachthaven en natuurlijk het strand.

De entree van het appartement is gelegen aan de 1e Zandstraat. Door de beveiligde deur kunt u naar de lift en het trappenhuis. Tevens heeft u van hieruit toegang tot het souterrain waar de (fiets)bergingen zijn. De gemeenschappelijke ruimtes van Fort Imperial zijn ruim en afwerking is van hoogstaand niveau.

Het appartement is momenteel nog in casco staat, zodat u alle gelegenheid heeft om het volledig naar eigen smaak te laten afwerken. Bij het bekijken van de foto’s zal het u opvallen dat wij enkele impressies hebben toegevoegd, die u een goede indruk geven welke mogelijkheden de verschillende vertrekken bieden. Het zal u hierbij niet ontgaan dat het appartement na inrichting nog steeds veel ruimte en licht uitstraalt.

Bijzonderheden:
* Het appartement mag zowel voor permanente bewoning als tweede verblijf worden gebruikt;
* Penthouse op de hoogste verdieping met berging en mogelijkheid tot kopen van een garage;
* Vloerverwarming in woonkamer, badkamer en keuken;
* Warmte terug win balansventilatiesysteem;
* Verwarming en warm water middels Intergas HR-combiketel (2018);
* Aluminium kozijnen met dubbele beglazing;
* In het gehele appartement kan de vloer drempelloos gelegd worden;
* Servicekosten € 141,64 per maand.

Lees de volledige omschrijving Toon minder