Moralés - Oversprong - 66 , Sint Jansteen

€ 230.000,- v.o.n. Kan ik deze woning betalen? Terug naar het overzicht

Kenmerken

  • Type object:woning
  • Totale oppervlak:onbekend
  • Bewoonbaar oppervlak:126m2
  • Slaapkamers:4
  • Garage:Ja
  • Tuin:Ja

Omschrijving

Oversprong II is een kleinschalige woonwijk die door de slingerende laan Carmen, de hofjes en de uitstraling van de woningen een dorps karakter krijgt. Centraal in Oversprong II zal een groen park ontstaan met een beboste heuvel en een waterpartij.

In de nieuwbouwwijk wordt de volgende serie van het type rij- en hoekwoningen, Moralés (de naam refereert aan brigadier Moralés uit de opera Carmen) gelanceerd. Het zijn wederom zes geschakelde woningen: twee hoekwoningen met een topgevel (type SF3), twee tussenwoningen met een topgevel (type SF2) en twee tussenwoningen met een dakkapel (type SF1).

De woningen zijn opvallend diep (ca. 10 meter) en ruim. Vanuit de hal heeft u toegang tot het toilet en de woonkamer/keuken. In de woonkamer is veel aandacht besteed aan natuurlijke lichtinval. Zo worden de woningen aan de tuinzijde voorzien van een grote glazen pui met dubbele tuindeuren. De hoekwoningen hebben ook kozijnen in de zijgevel. Deze zijn onderhoudsarm en worden in kunststof uitgevoerd.

Op de eerste verdieping bevinden zich drie slaapkamers en een royale badkamer voorzien van luxe sanitair met douche, toilet, wastafel, ligbad (optioneel).
Een vaste trap leidt u naar de tweede verdieping. Hier is de vierde slaapkamer tezamen met een berging gecreëerd.

Voorts beschikt iedere woning over een buitenberging in de tuin. Bij de hoekwoningen bestaat de mogelijkheid tot het realiseren van een garage (optie).
De tuinen zijn op het oosten georiënteerd en de kavels variëren van 143 m2 tot 242 m2.

Alle woningen van de 2e serie worden voorzien van een aantal zonnepanelen (afhankelijk van het type).

Prijzen type SF3 vanaf € 230.000,- v.o.n.

Lees de volledige omschrijving Toon minder